Menu

Game of thrones-prylar

Game of thrones är en populär tv- och bokserie som har en stor fanbase. Detta har gjort att många företag har sett potentialen och tagit fram prylar och kläder som följer ett Game of thrones-tema. Det är så mycket olika saker att det kan kännas som en djungel, men i den här artikeln får du mer klarhet i vilka prylar som finns och hur du får tag på dem.

Butiker

Game of thrones-relaterade prylar går att få tag på i fysiska butiker, men också i de som finns online. De som finns online är en riktig guldgruva när det kommer till nördiga saker då dessa butiker tenderar att ha ett större utbud än fysiska butiker. Ett bra exempel på en webbutik som bland annat säljer Game of thrones-prylar är Gameloot som både säljer prylar och kläder. De har dessutom fri frakt och du kommer få hem dina prylar inom ett par dagar.

Prylar

När det kommer till Game of thrones-relaterade prylar så finns det massor att välja bland. Vad du än behöver eller vill ha så finns det garanterat en pryl med Game of thrones-tema. Till kontoret så finns till exempel anteckningsblock och pennor. Till hemmet finns posters, dörrmattor och olika inredningsdetaljer. Till köket finns muggar, glas och skärbrädor. Till sovrummet finns sängkläder och kuddar. Med andra ord så har du möjlighet att inreda hela ditt hem med Game of thrones-temat.

Kläder

Sedan finns det såklart kläder på temat. Vill du stoltsera med vilket hus du hejar på så finns det till exempel kläder som visar att du står på Starks sida. Du kan klä dig i en hel Game of thrones-outfit från topp till tå om du vill. Det finns nämligen alltifrån skor och mössor till tröjor på temat. Det finns också accessoarer som nyckelringar, plånböcker och smycken.

Till festen

Det är inte helt ovanligt att fans samlas och har en fest med Game of thrones-tema. Det kan vara svårt att veta vilka prylar man ska köpa hem för att maximera känslan för temat. Det finns både tallrikar och glas som du enkelt kan slänga när festen är över. Du kan också dekorera med till exempel vimplar och ballonger. Oavsett om festens deltagare är rutinerade fans eller aldrig har hört talas om serien så kommer dina ansträngningar att uppskattas.

Så, för att summera så finns det både prylar, kläder och inredning med Game of thrones-tema. Möjligheterna för ett fan är oändliga och om du vill så kan du både klä dig och bo i temat. Om du bär ett plagg eller kanske har en anteckningsbok med dig till en föreläsning och ett annat fan får syn på dig så kan det vara en icebreaker och början på en ny vänskap.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram