Menu

Rykten om uppföljare

Game of thrones är världens mest populära serie. Det stora intresset innebär även att det finns mycket pengar att tjäna. Nu kommer rykten om att Game of thrones kan få en uppföljare. Det kommer inte att vara en fortsättning på Game of thrones handling. Istället kommer serien att utspela sig innan dagens händelser äger rum. Många av de karaktärer vi ser i dag som Jon Snow och Arya kommer alltså inte att vara födda. Skaparna till serien har bekräftat att det bara blir 8 säsonger av Game of Thrones så frågan är nu om vi får se en prequel för att lindra abstinensen när sista avsnittet sänts?

Vilken prequel vill du se?

Nu då det är bekräftat att ”Game of thrones” kan få uppföljare, vilken handling skulle du vilja se? Det finns många intressanta berättelser som skulle passa utmärkt som serie. En av de självklara är givetvis triangeldramat mellan Robert Baratheon, Rhaegar Targaryen och Lyanna Stark. Lyanna och Rhaegar fick Jon Snow men det finns många frågetecken att reda ut. Säkerligen kommer flera av svaren i Game of Thrones men detta ledde till ”Roberts rebellion” som gjorde honom till kung. Det skulle vara en väldigt intressant serie där vi även har chansen att få möta den galna kungen Aerys, Elia Martell och andra karaktärer som redan dött när Game of thrones utspelar sig.

The Rains of Castamere

”The Rains of Castamere” är en sång som spelats flera gånger i Game of Thrones. Det var sågen som spelades på bröllopet då Robb Stark mördades. Cat var den enda som kände igen sågen och anade oråd. The Rains of Castamere är en sång till Tywin Lannisters ära. Den handlar om när Tywin Lannister lät döda en hel ätt, huset Reyne, som gjorde uppror mot hans far. Det skulle också passa som en preque, för Lannisters släkt är en av de mest intressanta i Westeros. En annan intressant berättelse är givetvis den då Brandon låter bygga muren och nattens väktare grundades.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram