Menu

Spoiler alert! Hela handlingen har läckt.

Vill du hålla spänningen vid liv i kommande säsonger av Game of thrones ska du definitivt sluta att läsa nu. Du är varnad. Sluta att läsa för i denna text kommer det avslöjas massor av detaljer från de pågående inspelningarna som kommer att visas under säsong sju. Ett välkänt uttryck för alla Game of thrones fans lyder ”the net is dark and full of spoilers” eftersom serien ständigt omges av ryktesspridning och avslöjanden. Det är givetvis svårt för en sådan stor Tv-produktion med så många hängivna fans att dölja allt under inspelningarna. Är du redo för skvaller?

En del av dig

Hela handlingen till nya Game of thrones har läckt på Reddit. Fast om det är sant eller inte återstår att se. Däremot läcker avslöjande bilder från både Spanien och Irland där inspelningarna äger rum. Ett av de största avslöjandena är tydligen att släkten Bolton kanske inte är utdöd trots allt. Minns ni Ramsey Boltons ord, innan Sansa skickade hundarna på honom, att han alltid skulle vara en del av henne? Tydligen är Sansa gravid i säsong sju och föder ett barn. Frågan är om barnet får namnet Snow, Bolton eller Stark? Enligt Sansa skulle namnet Bolton försvinna, så det är en riktig lågoddsare.

Ett kärt återseende

Ett kärt återseende är att Robert Baratheons oäkting Gendry kommer tillbaka. Han har rott i två säsonger, men i säsong sju han lagt årorna på hyllan. Smygtagna bilder från den spanska stranden visar nämligen Gendry tillsammans med en välkänd duo och en person som inte längre ser sjuk ut. Jorah Mormont är tillbaka och verkar ha fått bukt med sjukdomens spridning. Det betyder att där Jorah är finns även Daenerys. Daenerys och Tyrion Lannister har anlänt till Västeros och så finns en annan huvudrollsinnehavare med på bilden. Jon Snow verkar ha återförenats med sin faster för han är också där. Det gör också Ser Davos och dothraki. En spännande samling i Spanien med andra ord.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram